Postări populare

vineri, 18 iulie 2014

Imbunatatirea vederii, stimularea imunitatii: cele mai bune surse naturale de vitamina A - Viata in verde viu

Ce-ati zice daca v-as spune ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne incetoseaza vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, o solutie pentru imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru detensionarea ochilor.

"Vitamina A este numele dat unui grup de compusi antioxidanti liposolubili. Este considerata o vitamina esentiala si efectueaza un numar mare de roluri in organism, inclusiv mentinerea vederii, sustinerea sistemului imunitar si sprijinirea transcrierilor genetice. Din pacate, deficientele de vitamina A devin tot mai frecvente la nivel mondial. Aceste deficiente care au ca rezultat deteriorarea vederii, asprirea pielii si o mai mare susceptibilitate la boli, sunt aproape intotdeauna cauzate de o dieta saraca in vitamine. Prin urmare, cel mai bun mod de a creste aportul de vitamina A este de a manca pur si simplu mai multe alimente integrale, care sunt bogate in aceasta. Acest articol se concentreaza pe cele mai mari surse de carotenoide, forma a vitaminei A ce are ca sursa plantele . Surse excelente de vitamina A din plante Chlorella – Chlorella, o alga verde unicelulara care creste in apa dulce, este una dintre cele mai nutritive alimente dense din lume. Dintre toate vitaminele si mineralele continute in ea, Chlorella este cea mai bogata in ...Imbunatatirea vederii, stimularea imunitatii: cele mai bune surse naturale de vitamina A - Viata in verde viu

Dupa o perioada vei observa ca vederea ta va fi mai relaxata si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca in acest fel vei putea economisi niste bani.

Despre vindecarea vederii natural:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu