vineri, 13 iunie 2014

10 greseli care duc la deteriorarea vederii

Ce-ati zice daca v-as spune ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne incetoseaza vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, o solutie pentru imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru detensionarea ochilor.

"Nu conteaza daca in prezent porti sau nu ochelari, calitatea vederii este, statistic vorbind, in continua scadere. Iata cateva greseli care duc la deteriorarea vederii: 1. Folosesti ochelari de vedere chiar si atunci cand nu sunt necesari. Majoritatea persoanelor, mai ales cele care poarta ochelari pentru distanta, fac greseala de a purta ochelarii de distanta chiar si atunci cand efectueaza activitati ce necesita privirea de aproape. Acest obicei induce un stres suplimentar pentru ochi, atunci cand sunt ...10 greseli care duc la deteriorarea vederii

Dupa un timp vor aparea rezultatele, iar vederea ta va fi mai clara si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai vorbim de faptul ca renuntand la ochelari vei putea economisi niste bani.

Citeste si alte articole despre imbunatatirea vederii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu