luni, 16 iunie 2014

Forma maxima - Forma maxima - Numarul 454 - Anul 2001 - Arhiva - Formula AS

Ce spuneti despre idea ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne slabesc vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, cateva tipuri de exercitii pentru imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru relaxarea privirii.

"Cand ochelarii devin de prisos- Metoda Bates: exercitii de intarire a vederii -. . . Dupa o zi extrem de grea si de obositoare de la inceputul secolului trecut, medicul englez William H. Bates (1860-1931), oftalmolog specializat in boli de ochi la copii, si-a dat seama ca propria lui vedere incepe sa-l... Cand ochelarii devin de prisos- Metoda Bates: exercitii de intarire a vederii - Dupa o zi extrem de grea si de obositoare de la inceputul secolului trecut, medicul englez William H. Bates (1860-1931)...Forma maxima - Forma maxima - Numarul 454 - Anul 2001 - Arhiva - Formula AS

Dupa o perioada vor aparea rezultatele, iar vederea ta va fi mai relaxata si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai luam in calcul faptul ca renuntand la ochelari vei putea economisi niste bani.

Imbunatatirea vederii fara ochelari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu