sâmbătă, 14 iunie 2014

Imbunatatirea vederii cu tratamente naturiste | Revista Tratamente Naturiste

Ce parere aveti despre faptul ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne slabesc vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, cateva tipuri de exercitii pentru imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru relaxarea privirii.

"   Odata cu inaintarea in varsta calitatea simtului vizual scade. Astfel, cei mai multi dintre noi care au ajuns la varsta de 40-50 de ani apeleaza la ochelari pentru a-si corecta si mentine vederea la o putere normala. De ce se deterioreaza vederea odata cu inaintarea in varsta ?    Slabirea vederii poata fi provocata de mai multi factori. Unul dintre cei mai importanti factori este afectarea activitatii retinei. Celulele din retina contin vitamina A, astfel ca lipsa acestei...Imbunatatirea vederii cu tratamente naturiste | Revista Tratamente Naturiste

Dupa un timp vei observa ca privirea ta „se va simti mai bine” si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca renuntand la ochelari vei putea economisi niste bani.

Citeste si alte articole despre imbunatatirea vederii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu