miercuri, 23 iulie 2014

Afectiuni ale ochilor - Evaluarea clinica a functiei vizuale - Sanatate.flu.ro

Ce parere aveti despre faptul ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne slabesc vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, o medoda de imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru detensionarea ochilor.

"CAPACITATEA DE REFRACTIE Abordarea unui pacient cu vederea diminuata consta in prima etapa in cercetarea existentei unui posibil viciu de refractie. in emetropie, razele paralele venite de la infinit sunt focalizate perfect pe retina. Din pacate, aceasta situatie se intalneste doar la o mica parte din populatie. in miopie, globul ocular este prea lung, iar razele luminoase sunt focalizate intr-un punct situat in fata retinei. Obiectele aflate in apropiere pot fi vazute clar, dar obiectele situate la distanta necesita plasarea unor lentile divergente in fata ochiului. in hipermetropie, globul ocular este prea scurt si de aceea se utilizeaza lentile convergente pentru...Afectiuni ale ochilor - Evaluarea clinica a functiei vizuale - Sanatate.flu.ro

In timp vei observa ca vederea ta va fi mai clara si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca in acest fel vei putea economisi niste bani.

Despre vindecarea vederii natural:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu