duminică, 20 iulie 2014

Cele mai bune surse naturale de vitamina A pentru îmbunătăţirea vederii și stimularea imunităţii | .:Jurnal Spiritual:.

Ce spuneti despre idea ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne deterioreaza vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, o medoda de imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru detensionarea ochilor.

"itamina A este denumirea generică a unui grup de compuşi antioxidanţi liposolubili. Este considerată o vitamină esenţială şi are un număr mare de roluri în organism, inclusiv menţinerea vederii, susţinerea sistemului imunitar şi sprijinirea transcrierilor genetice. Din păcate, deficienţele de vitamina A devin tot mai frecvente la nivel mondial. Aceste deficienţe care au ca rezultat deteriorarea vederii, asprirea pielii şi o mai mare susceptibilitate la boli, sunt aproape întotdeauna cauzate de o dietă săracă în vitamine. Prin urmare, cel mai bun mod de a creşte aportul de vitamina A este de a mânca pur şi simplu mai multe alimente integrale, care sunt bogate în aceasta. Surse excelente de vitamina A din plante Chlorella – Chlorella, o algă verde unicelulara care creşte în apă dulce, este una dintre cele mai nutritive alimente dense din lume. Dintre toate vitaminele şi mineralele conţinute în ea, Chlorella este cea mai bogată în vitamina A. De fapt, doar 35 de grame de Chlorella uscată conţine 14364 de unităţi internaţionale din această vitamină esenţială, sau 287% din doză zilnică recomandată (DZR). În plus, aceeaşi măsură de Chlorella conţine, de asem...Cele mai bune surse naturale de vitamina A pentru îmbunătăţirea vederii și stimularea imunităţii | .:Jurnal Spiritual:.

In timp vei vedea ca vederea ta va fi mai clara si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca in acest fel vei putea economisi niste bani.

Imbunatatirea vederii fara ochelari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu