joi, 17 iulie 2014

Urzica și coada-calului ne limpezesc vederea | Articole | Click sanatate

Ce spuneti despre idea ca ochelarii de vedere, pe care ii poarta din ce in ce mai multa lume, de fapt ne slabesc vederea mai mult, cu timpul? Si ca exista, in schimb, o medoda de imbunatatirea vederii fara ochelari si pentru relaxarea privirii.

" Miopia sau tulburările de vedere afectează o proporţie semnificativă a populaţiei. Persoanele care se confruntă cu această afecţiune oftalmologică prezintă o mare dificultate de a vedea clar lucrurile la distanţă. ARTICOLE SIMILARE: Copiii care se joacă afară au un risc mai mic de a suferi de miopie VIDEO: Când îl duci prima dată la oftalmolog Miopia, o afecţiune ereditară? DIN ACEEASI CATEGORIE: Contagiozitatea obezităţii, pusă la îndoială Video: Veste bună despre infecţia cu herpes simplex 2 Controale stomatologice gratuite Miopia se corecteză prin tratament optic (ochelari de vedere sau lentile de conta) sau chirurgical, dar şi cu ajutorul farmaciei verzi. Terapeuţii europeni recomandă suferinzilor de miopie o cură cu infuzii de plante, cu efect dovedit în îmbunătăţirea vederii. Un astfel de leac miraculos, după cum îl numesc specialiştii, se preparată dintr-un amestec de plante precum urzica, ventrilica, filimica şi coada-calului (câte o linguriţă din fiecare) şi 300 ml de apă clocotită. Se consumă câte o ceaşcă de infuzie, de trei ori pe zi, iar în fiecare ceaşcă se ad...Urzica și coada-calului ne limpezesc vederea | Articole | Click sanatate

Dupa un timp vor aparea rezultatele, iar vederea ta va fi mai relaxata si se va imbunatatii fara ochelari, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca renuntand la ochelari vei putea economisi niste bani.

Vezi articole despre Vindecarea naturala a vederii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu