miercuri, 30 iulie 2014

Imbunatatirea vederii fara ochelari



Daca simtiti constant problemele oculare si cautati o solutie pentru imbunatatirea vederii dumneavoastra, cel mai important lucru care trebuie stiut despre imbunatatirea vederii este ca aceasta nu se poate face decat fara ochelari. Odata ce veti incerca sa va traiti viata fara ochelari, veti observa cum acest lucru va contribui enorm la imbunatatirea vederii dumneavoastra.
Totul se datoreaza faptului ca ochelarii nu va imbunatatesc vederea, ci doar corecteaza problema oculara. Astfel, ochiul se obisnuieste cu dioptriile si dumneavoastra veti fi nevoit sa va schimbati ochelarii. Este un cerc vicios, iar problema dumneavoastra nu va fi niciodata corectata decat fara ochelari.
Imbunatatirea vederii fara ochelari se poate face prin diferite metode, una din ele fiind o serie de obiceiuri. Doua recomandari in acest sens:

1. Micsoreaza luminozitatea la monitor
Daca stai pe intuneric si ai o luminozitate mare la calculator, asta o sa iti afecteze foarte rapid vederea. Ai grija sa iti setezi lumina astfel incat sa nu existe contraste prea mari intre lumina de la monitor si lumina din camera. Daca stai noaptea la calculator, tine mereu o veioza aprinsa.

2. Stai la distanta de monitor
Specialistii recomanda sa nu stai foarte aproape de monitor. Ideal ar fi sa poti sa iti intinzi mana pana la monitor, aceasta fiind distanta ideala pentru mentinerea acuitatii vizuale.
Sursa: http://www.dietetik.ro/top-5-obiceiuri-care-iti-mentin-ochii-sanatosi/10766.html

Imbunatatirea vederii fara ochelari incepe prin ajustarea obiceiurilor zilnice. Lucrarile pe care le facem in fiecare  zi ne pot afecta vederea si nici nu ne dam seama cum, ajungand la un moment dat sa fim nevoiti sa purtam ochelari. Daca avem grija de ei din timp, acest lucru nu se va mai intampla.
"Imbunatatirea vederii este proces continuu si ca atare foloseste zilnic aceste obiceiuri. Bineînţeles fara ochelari sau lentile de contact."

Articole despre imbunatatirea vederii fara ochelari:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu