miercuri, 30 iulie 2014

Obiceiuri ce ajuta la imbunatatirea vederii fara ochelari

Obiceiuri ce ajuta la imbunatatirea vederii fara ochelari


Deoarece am reusit sa imi imbunatatesc vederea in mod natural fara ochelari, m-am gandit sa ti-ar fi si tie de folos sa-ti spun cateva obiceiuri ce te vor ajuta la imbunatatirea vederii si la o viata fara ochelari.

Inainte de toate, ar trebui sa te intrebi, exista prin seria ta de obiceiuri zilnice vreun obicei care duce la imbunatatirea vederii tale?

Probabil ai un raspuns cat se poate de ferm in aceasta privinta: "Unul dintre cele mai importante obiceiuri care ma ajuta la imbunatatirea vederii este purtatul ochelarilor."

Cu siguranta esti printre cei care cred ca nu mai exista alte obiceiuri care duc la imbunatatirea vederii si nu poti sa iti imaginezi o viata fara ochelari. Daca ai vederea slaba este clar, trebuie sa porti ochelari. Ce te faci insa cand constati ca, an dupa an, dioptriile tale cresc cu toate ca tu nu ti-ai dat deloc ochelarii jos de pe ochi in tot acest timp.

Asadar, ce obiceiuri ar trebui totusi sa ai pentru imbunatatirea vederii tale fara ochelari?


Obiceiurile noastre zilnice, fie ele obligatorii sau optionale, sunt motive care impiedica imbunatatirea vederii. Purtatul ochelarilor este probabil cel mai prost obicei, deoarece el mentine ochii intr-o tensiune constanta. De ce spun asta? Pai, odata ce tensiunea s-a format in ochii tai si vederea s-a inrautatit, tu ai inceput sa porti ochelari, si teoretic vezi mai bine, dar doar atunci cand ii porti. Asta inseamna ca ochii tai au ramas la fel, doar ca acestia te ajuta pe moment sa vezi prin, prin corectarea viciului de refractie. Ori atunci cand esti fara ochelari, vezi la fel de rau, si asa poti sa iti dai seama ca acestia nu te-au ajutat cu nimic.

Pe langa asta, privitul la televizor sau lucrul la calculator sunt doua obiceiuri care fara indoiala nu numai ca ne opresc imbunatatirea vederii ci chiar ne slabesc substantial acuitatea vizuala.

Pentru imbunatatirea vederii iti recomand sa ai o dieta echilibrata si bogata in vitamine si minerale si de asemenea, sa practici exercitii pentru ochi care te vor ajuta sa-ti eliberezi tensiunea din globii oculari.





Imbunatatirea vederii fara ochelari si la sanatatea ochilor tai:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu