Postări populare

marți, 4 martie 2014

Cum ne imbunatatim vederea fara ochelari?

Cum se poate sa ne imbunatatim vederea fara ochelari? Exista mai multe metode prin care putem face acest lucru. Putem sa ne imbunatatim vederea prin diferite exercitii si obiceiuri zilnice, astfel putand sa facem acest lucru si fara ochelari. Cel mai important aspect de urmat atunci cand vrem sa ne imbunatatim vederea este sa avem o constanta in exercitatea exercitiilor si a obiceiurilor, si de asemenea, adaptarea la un stil de viata renuntand la ochelari.
Exercitii prin care sa ne imbunatatim vederea renuntand la ochelari
1. Stind in fata ferestrei deschise, la aer, se inspira adinc, se inchid ochii si se mentine aerul in plamini. Se misca apoi capul inainte si inapoi, cit se poate rabda fara o noua respiratie. Se expira si se inspira profund, de citeva ori la rind. Miscarile capului trebuie sa fie foarte line, pentru a nu dauna vertebrelor cervicale.
Acest exercitiu se repeta de trei ori la rind (cu acele pauze de doua-trei respiratii intre ele).
2. Se inspira profund si, mentinind aerul in plamini fara a expira, se apleaca capul spre umarul sting, apoi spre cel drept,  cit se poate mentine aerul fara a-l expira. Apoi se respira normal de citeva ori. Exercitiul se repeta de trei ori la rind, de asemenea cu pauze de respiratie (ca la exercitiul nr. 1).
3. Se inspira profund, apoi, retinind aerul in plamini, se roteste capul, cat se poate, alternativ, spre dreapta si spre stinga. Si acest exercitiu se executa zilnic de trei ori. Se obtine astfel un complex de 3 x 3 exercitii, care se va efectua de cinci-sase ori pe zi. Pe linga imbunatatirea vederii, se observa efecte benefice si asupra altor parti ale corpului. Vertebrele gitului devin mai mobile, pielea gitului - mai elastica si cu riduri mai putine, vocea - mai clara si mai puternica. Si, ca o consecinta a participarii muschilor abdominali la respiratie, exercitiile au un efect benefic si la acest nivel: stratul de grasime de pe abdomen incepe sa se topeasca rapid.
Cum ajutorul acestor exercitii putem sa ne imbunatatim vederea renuntand la ochelari, intr-un mod foarte eficient. Evident, exista si alte metode prin care putem sa ne imbunatatim vederea fara ochelari, acestea fiind doar cateva, fiind nevoie si de altele.
Multe alte informatii despre cum ne imbunatatim vederea, renuntand la ochelari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu