miercuri, 19 februarie 2014

Tratamente naturiste pentru imbunatatirea vederii fara ochelari

Sunt anumite tratamente naturiste eficiente in mod special pentru imbunatatirea vederii. Daca considera ca vreti sa ajungeti la imbunatatirea vederii dumneavoastra, insa doriti sa faceti acest lucru fara ochelari, este important sa cunoasteti ce tratamente naturiste va pot ajuta la imbunatatirea vederii. Folosindu-ne de natura, de anumite plante si vitamine, imbunatatirea vederii este usor de obtinut, si astfel ne putem bucura de o viata fara ochelari. Multe persoane nu se pot vedea fara ochelari, fiind deja obisnuiti cu acestia si considerand ca nu ecista o alternativa mai buna. Insa aceasta exista si este chiar simpla. Multe tratamente naturiste pot ajuta la imbunatatirea vederii mult mai eficient decat orice altceva.
"Crăiţele cresc acuitatea vizuală Florile de crăiţă sunt bogate în carotenoide, substanţe care aduc beneficii vederii. De asemenea, în compoziţia plantei mai există o substanţă înrudită cu vitamina A, helenina, care creşte puterea de adaptare a ochiului la întuneric sau când luminozitatea este scăzută. Se recomandă tinctura din flori, procurată de la magazinele de profil, din care se administrează câte zece picături de trei ori pe zi, după mese. La fel de eficientă este infuzia care se prepară dintr-o linguriţă de flori uscate şi dintr-o cană cu apă clocotită. Se beau câte două-trei căni pe zi, un interval de două luni."
"- Uleiul de catina revigoreaza si regenereaza vederea, fiind foarte bogat in vitaminele A si E. La adulti se vor folosi cate 20 de picaturi de 3 ori pe zi, iar la copiii de peste 1 an cate 5 picaturi de 3 ori pe zi.
Frunzele de patrunjel hranesc nervii si muschii globului ocular. Pentru a obtine rezultatele dorite se va face un tratament de minim 7 zile succesive in care se vor aplica pe ochi comprese cu sucul acestor frunze si se vor mentine timp de 20-30 minute."
"Atunci cand incepi imbunatatirea vederii sa stai cat mai mult fara ochelari, iar daca se poate chiar deloc.
De ce sa faci asa? Deoarece:
1. Atunci cand ii porti, pe langa faptul ca nu te ajuta sa ai o vedere mai buna, blocheaza imbunatatirea naturala a vederii tale.
2. In loc sa elibereze stresul din muschii oculari, tratand astfel cauza, ei stimuleaza
mentin si genereaza tensiune suplimentara astfel incat vederea ta se deterioreaza purtand ochelarii.
Asadar, pentru ca imbunatatirea vederii tale sa aiba loc, foloseste-ti ochii si stai cat mai mult timp fara ochelari."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu