miercuri, 19 februarie 2014

Cum poate ajuta la imbunatatirea vederii un tratament naturist, fara ochelari?


Primul pas spre imbunatatirea vederii este o viata fara ochelari. Acestia nu fac nimic decat sa va corecteze pe moment problema, iar timp pot chiar sa va inrautateasca vederea. Al doilea pas spre imbunatatirea vederii este un tratament naturist. Acesta este o modalitate sigura de a va vindeca prbolemele oculare. Daca sunteti sceptic in legatura cu modul in care un tratament naturist va poate ajuta la imbunatatirea vederii si duce la o viata fara ochelari, va invit sa citit urmatoarele randuri.

Tratament naturist pentru imbunatatirea vederii

" • Vitamina A. Pentru imbunatatirea vederii, vitamina A este cea mai importanta. Sursele principale de vitamina A sunt crema de lapte, rosiile, spanacul crud, gulia, branza, untul, salata verde, boabele de soia, morcovii, varza, laptele proaspat, mazarea verde, portocalele si curmalele.
• Triphala este un preparat ayurvedic faimos, foarte eficient în tratarea miopiei. Acest preparat poate fi luat direct cu apa sau poate fi folosit pentru a spala ochii de doua ori pe zi.
• Lemnul dulce este, de asemenea, considerat o cale de atac eficienta in combaterea problemelor de vedere. Functioneaza bine daca se ia stomacul gol. Se poate lua combinat cu miere sau cu unt si lapte.
• Cicoarea este o planta foarte valoroasa, bogata in vitamina A. Aceasta este mai eficienta atunci cand este amestecata cu 200 ml de suc de morcov, 75 ml de suc de patrunjel, 150 ml de suc de telina."
"- Silurul este una dintre cele mai eficiente plante pentru un tratament naturist de imbunatatirea vederii, efecte datorate unei substante antiinflamatoare din compozitia plantei, numita aucubina. Silurul calmeaza iritatiile ochiului, limpezeste ochii si vederea, calmeaza usturimea ochilor si se recomanda in caz de conjunctivite, scadere a vederii, blefarite, vedere neclara sau in cazul starilor de oboseala oculara. Pentru tratament se va prepara o infuzie din 1 lingura rasa de silur la 1 cana de apa care se lasa 5-15 minute, se filtreaza bine si apoi se picura in ochi cate 2-3 picaturi. De asemenea, aceasta infuzie se  bea cate o cana pe zi (putand adauga 1 lingurita de miere poliflora la 200 ml de ceai) sau se foloseste pentru cataplasme care se aplica pe ochi (in cazurile mai grave putand adauga si putin suc de lamaie)."
Exista mult mai multe exemple de tratament naturist pentru imbunatatirea vederii, fiecare poate sa va ajute sa va traiti viata fara ochelari. Un tratament naturist este benefic pe termen lung, si acest lucru se vede. In timp ce cu ochelari, nu veti ajunge niciodata la imbunatatirea vederii. Cel mai indicat este sa adoptati un stil de viata sanatos, fara ochelari pentru ca sa fie eficient in imbunatatirea vederii dumneavoastra. Un tratament naturist reprezinta doar un ajutor, dumneavoastra fiind persoana care decide daca vrea cu adevarat sa ajunga la imbunatatirea vederii si la o viata fara ochelari, sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu